Markusse BV

Welkom op de internetsite van  J. Markusse en Zoon BV!

Op deze site krijgt u een impressie van de verscheidene werkzaamheden die wij uitvoeren en van de verschillende machines die wij daarbij inzetten.

 

Wij zijn een loon- en grondverzetbedrijf gevestigd in ’s-Heer Abtskerke (in de buurt van Goes), ons werkgebied is Zuid-West Nederland. Op dit moment zijn er zo’n twintig man personeel in dienst bij ons, door de groei van ons bedrijf komen er ieder jaar weer mensen bij.

 

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit aannemers, overheidsinstellingen (gemeente, waterschap) en agrariërs.

 

Wij beschikken over een breed machinepark om zo goed mogelijk aan de diverse wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Wij investeren ook regelmatig in nieuwe machines met als doel om op de continu veranderende markt in te kunnen spelen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Algemeen Algemeen Algemeen Algemeen Algemeen Algemeen

 

 

 

Ons bedrijf is VCA, VKL en ERBO gecertificeerd en ons personeel beschikt over de nodige certificaten en diploma’s welke noodzakelijk zijn voor een goede en veilige uitvoering  van de werkzaamheden.

 

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel !

 

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus heeft Markusse BV de nodige voorzorgsmaatregelen genomen zoals aandacht voor hygiëne, schoonmaken van de werkplek en vermijden van lichamelijk contact.

 


© 1955 - 2020 J. Markusse en Zoon BV